Kandidaternes dagbøger

Brug din stemme!

63 views
6. juni 2015 uzma ahmed
Brug din stemme!

Et valg handler om repræsentation. Når du stemmer, giver du et mandat til, at politikeren arbejder på at skabe de rammer, som du har brug for, til at skabe en tryg hverdag for dig og dine børn. I min valgkampagne har jeg mødt mange, der står op hver morgen, smører madpakke til deres børn, og sender dem i skole, fordi de ønsker den bedste fremtid for deres børn, her i Danmark.

For det har konsekvenser for vores personlige frihed, når debatten rammer hverdagen.

Siden terrorattentatet i København den 14. Februar 2015 har jeg afholdt mere end 10 politiske laboratorier, både i Tingbjerg, i Køge, Amager, Vejle og på Nørrebro. Vi talte om det, vi er bange for, efter terrorattentatet. Det, som går igen, er bekymringen for, hvad attentatet betyder for ytringsfriheden. Hvis de få stemmer, som taler højest og mest voldsomt, er dem som farver hele debatten, er vi mange, som ikke bliver hørt, lød bekymringen. Det skaber en usund og ulige debat, og hindrer at mennesker mødes i øjenhøjde.

Heldigvis kan du bruge din stemme, enten til at sætte et kryds, eller til at fortælle en positiv fortælling. Inspirationen kan du finde i filmen her. Jeg blev i hvert fald inspireret, da jeg blev hentet af Laila og hendes søn Anas. Tak for samarbejdet og opbakningen til alle jer på Nørrebro.

Et Nyt Vi – skaber vi sammen!